Kies voor MVM & creëer vakmensen!

Tekorten in het personeel

Als er één plek is, waar het tekort aan mensen die met hun handen willen werken voelbaar moet zijn, dan is het wel bij de bedrijven in de metaalsector. En dat zijn er nogal wat. Die bedrijven kunnen niet blijven afwachten en maar hopen dat alles goed komt. Ze lopen dan immers het risico de zo belangrijke vaklui en hun vakmanschap kwijt te raken. Wanneer dat gebeurt, zijn de problemen helemaal niet te overzien!

MVM kan het verschil maken

Stichting MVM kan zovéél voor de bedrijven betekenen, zeker wanneer de liefde van twee kanten komt. Zo zijn wij altijd op zoek naar bedrijven, waarvoor wij de vakkrachten in spé op kunnen leiden en waar die vakkrachten de kans krijgen hun praktijkervaring op te doen. Ook donaties zijn en blijven welkom.

Door te kiezen voor samenwerking met MVM hoeven bedrijven niet zélf op te gaan leiden. Dit kunnen ze aan de professionals overlaten. Wij kijken namelijk verder dan de korte termijn. Het gaat er bij ons niet om, om leerlingen als ‘handjes’ te gebruiken: waar wij voor staan is vakmensen creëren, waar iedereen ook op de lange termijn plezier van heeft. Investeren in die vakmensen betekent investeren in je bedrijf en in de toekomst daarvan. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

Wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden en wat wij vanuit het MVM kunnen beteken binnen jullie organisatie. Ook als jullie al studenten binnen hebben? Neem dan contact met ons op.

SLAGINGSPERCENTAGE
0 %

Kracht van samenwerken

Kiezen voor MVM betekent kiezen voor de kracht van samenwerking en alle voordelen die daarmee gepaard gaan.. Wij ondersteunen graag bij de werving van potentiële BBL-studenten. We ontzorgen bij de opleiding van deze studenten, waardoor de praktijkopleider binnen uw organisatie dus minder tijd kwijt is aan begeleiding. Studenten krijgen sneller vaardigheden aangeleerd en zijn zo eerder inzetbaar. Studenten krijgen over het gehele spectrum binnen de opleiding van ons kennis en vaardigheden aangeleerd. Ze zijn zo volledig in te zetten in de productie. Alle wettelijke opleidingsactiviteiten vinden namelijk plaats via MVM.

meer informatie?

  • All
  • Constructiewerker
  • Verspaner